Kinderopvang - obs Driemaster Assen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kinderopvang
Kinderopvang

Binnen kindcentrum de Pittelo verzorgen CKC Drenthe en IKC Plateau naast onderwijs ook zelf kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat betekent dat u op Kindcentrum Pittelo 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 uur terecht kunt voor:

·         Kinderdagopvang (0 tot 4 jaar)
·         Peuteropvang (2-4 jaar)
·         Voor- en naschoolse opvang
·         Vakantie opvang

Naast structurele opvang kunt u van al deze opvangsoorten ook op flexibele en/of incidentele basis gebruik maken. Daarnaast faciliteren wij ouders bij het combineren van werk- en zorgtaken door het bieden van diverse services zoals:
 
·         Ontbijtservice
·         Haal- en brengservice (naar bijvoorbeeld sport- en muziekverenigingen)
·         Warme maaltijdservice

Voor kinderen biedt onze opvang een plezierige en gezellige plek om met elkaar te spelen, gevarieerde activiteiten te doen en zich zo spelenderwijs te ontwikkelen. Voor ouders biedt CKC Drenthe Kinderopvang een vertrouwde, plezierige en professionele organisatie van de opvang van uw kinderen.
 
U bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen of uw kind(eren) bijvoorbeeld een keer een middagje mee te laten doen op de BSO.
 
Voor meer informatie of om uw kind(eren) aan te melden kunt u het aanmeldformulier invullen of contact opnemen met Petra Oldenbeuving, directeur kindcentrum de Lichtbaak (✉ delichtbaak@ckcdrenthe.nl of ☎ 0592-354150), Heleen Drent, adjunct directeur Kindcentrum de Driemaster (✉ dir@obs-driemaster-assen.nl of ☎ 0592-820530) of CKC Drenthe Kinderopvang (✉kinderopvang@ckcdrenthe.nl of ☎ 0592-409865).

Documenten

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu