Kerstviering17 - obs Driemaster Assen

Kerstviering

Afgelopen woensdag vierden we met de kinderen op school kerst.
De school zag er prachtig uit. Overal brandden lichtjes en de ballen in de kerstbomen glommen extra mooi in het donker. Ook de kinderen zagen er prachtig uit.
We begonnen de avond samen, in het taaltheater. Nadat juf Heleen iedereen welkom had geheten, las meester Nils een mooi kerstverhaal voor.
Na het kerstverhaal gingen de kinderen naar hun eigen klas om daar te genieten van al het lekkers dat door de ouders was meegebracht.
Terwijl de kinderen in de klas zaten te smullen was er voor de ouders die wilden blijven gelegenheid om in het taaltheater te genieten van koffie en thee met wat lekkers.
Om 19.00 uur was het diner afgelopen en was het tijd om weer naar huis te gaan. We kijken terug op een heel gezellige, geslaagde kerstviering.
Alle ouders die ons hierbij hebben meegeholpen, willen we hier heel hartelijk voor bedanken.